Plats kvar på nybörjarkurs i spår. Passa på!

Den 25 februari börjar två nybörjarkurser i spår, en kl. 9.00 och en kl 13.00. På eftermiddagskursen finns en plats kvar. Så skynda på och anmäl dig om du vill lära dig grunderna i spår med din hund.

Föredrag om specialsök

Välkommen på föreläsning om specialsök! Den 21 februari kl. 19 kommer Michael Hedman till MBK för att prata om specialsök.
 
Föreläsningen tar ungefär 2-2,5 timme och handlar om specialsök i allmänhet och SBK specialsök i synnerhet. Michael kommer prata om vad domaren tittar på och bedömer, samt ge träningstips.
 
Anmäl dig senast den 17 februari genom att swisha 100 kronor till 1234642195 och märk betalningen med  ”Föredrag 21 februari”. Klubben bjuder på fika.
 
Om Michael Hedman:
Michael har arbetat inom Försvarsmakten med allt från vakthundar och bevakningshundar till preparatsökhundar. Han är också domare i nosework och är med och tar fram SBK:s regelverk för Specialsök. Han är även domare och lärare i SBK specialsök och har utbildat specialsökinstruktörer.

Årsmöte 2023

Välkommen på årsmöte lördagen den 18 februari 2023 kl. 15.00 i klubbstugan! Klubben bjuder på fika.

Handlingarna till årsmötet mailas ut senast en vecka innan mötet.

Nya regler 2023

Vi vill uppmärksamma tävlingsekipage inom bruks, lydnad och rallylydnad om nya tävlingsregler från och med 1 januari 2023. De nya reglerna finns att ta del av på SBK:s hemsida: https://brukshundklubben.se/prov-tavling/regelrevidering/ 

Skotträning

Nu är skotträning på tisdagar över för säsongen. Under vinterhalvåret, med start 8 oktober,  så är det lördagar. Samling 12.15 för genomgång och skott kan förekomma 12.30-13.00. 

Ny ansvarig för TJHS

Lovisa Adolfsson har tagit över ansvaret för Tjänstehundssektorn (TJHS) på MBK. Lovisa är hundförare i 231 insatskompaniet med sin tjänstehund Frode, som är en riesenschnauzer. Klicka på fliken Om MBK och därefter på fliken Sektorer och övriga ansvariga. Scrolla därefter ner så hittar du kontaktuppgifter till Lovisa 

Ny kontaktperson för agilityfrågor

Ny kontaktperson för agilityfrågor inom MBK är Linda Svensson. Klicka på fliken Om MBK och därefter på fliken Sektorer och övriga ansvariga. Scrolla därefter ner så hittar du kontaktuppgifter till Linda.

SENASTE NYTT!

UPPDATERAT 22-11-18

Om du har frågor om tävlingar, kurser, träning eller något annat som rör klubben så finns kontaktuppgifter både till styrelsen och sektorsansvariga i flik till vänster. Det är bara att höra av sig så säkerställer vi att frågan eller informationen kommer till rätt person.

Glöm inte att kika i kalendern, där uppdaters klubbens aktiviteter kontinuerligt.

Under fliken protokoll hittar du protokoll från styrelsemöten, årsmöten och andra medlemsmöten. 

Skotträning på lördagar from 8 oktober. Vi samlas 12.15 vid stugan och skotten äger rum 13.00 - 13.30. Ytterligare info finns i Facebook gruppen "Träningsgrupp MBK".

Klicka här för att ansöka om medlemskap:
https://brukshundklubben.membersite.se.
Läs mer om dom olika medlemskapen under fliken "Bli medlem".

Mälarö BK:s sponsorer

banner-fourfriends-hund

     

Mälarö BK:s swish nummer

Mälarö Brukshundsklubb

Swish nr: 123 464 2195 vid köp i kafeterian.

Märk köpet med "kafeterian"

aaf37d3d-86dd-43f0-ae4e-9e99e16989194

Bildspel

Vi finns på Facebook & Instagram

 

ladda ned

 

ladda ned 

Facebook: 

Mälarö Brukshundsklubb´s medlemsgrupp:

https://www.facebook.com/groups/206209862899206/

 

Mälarö BK:S Sökgrupp

 

Samarbetspartner

images

 

 

Om du är medlem i MALKK behöver du inte lösa medlemskap i MBK för att gå kurs. Medlem i MBK kan gå kurs hos MALKK utan behöva lösa medlemskap.

Medlemsansökan

banner_bli-medlem_476x295pxl