Ny Valpkurs!


SE HIT!


Nu har vi en ny valpkurs att anmäla till! 

Instruktör är Susanne Vikström.

Start Torsdagen 12/11 kl 18:30-20:00. 

Intresserad? Kika in under vår flik > Kursverksamhet < till vänster.

 

1N5A1293_stämpel

 

Välkomna till medlemsmöte 25/10 kl.10:00

Välkommen till tillfälle att få träffa andra medlemmar över en fika med tilltugg och få en uppdatering vad som hänt och vad som planeras  inom Mälaröarnas Brukshundklubb. Dagordningen finns inne i klubbstugan en vecka innan. Mötet genomförs utomhus pga Corona så ha kläder efter väder.

Hoppas att vi ses!

ladda ned

 

Dend 5-6 september gick rallytävling av stapeln vid MBK. Tack till alla som bidragit till genomförandet. Allt från sponsorer till funktionärer, tävlande ekipage och andra.

9F13D235-4716-4079-A40B-2E489B7862D1CEA60405-B198-47B8-90B0-BF6D7B774BF8920933A8-AC22-44C4-AB2C-1BB6F3E6A3AB

 

Ny sparkar vi igång höstens aktiviteter!

Skott-träning inleds 11/8 och samling är 17.45 för genomgång. Skott kan förekomma mellan 18.00-18.30. Inbjudan sänds ut inför varje tillfälle via fb-grupp "Träningsgrupp Mälarö brukshundklubb". Du är väl med där? Om inte så är det läge att gå med.

Den öppna träningen med träningsvärd startar den 25/8 kl 19.00. I höst ska vi ha ett tema vid varje tillfälle. Första gången blir det "stadga" och som vanligt kan du fråga träningsvärden om vad du vill...om hund och MBK,...och få hjälp med något moment.

Mer info om skott och öppna träning finns under fliken "träning" till vänster på sidan.

Till detta kommer bruks/lydnadsträning - se kolumnen tll höger där datum anges. Inbudan kommer i fb-grupp "Träningsgrupp Mälarö brukshundklubb". 

Förutom detta så bjuder vi på kurser, tävlingar, trevligt sällskap och annat smått och gott under hösten.

Välkommen

Susanne/ordförande 

Kurser för hösten 2020

Sugen på att kursa nu i höst? 
Nu ligger kurserna ute för hösten 2020. 

Du hittar dem under fliken "kursverksamhet"

För samtliga kurser krävs medlemskap i SBK och lokalklubben Mälarö BK, läs mer om medlemskap under "Bli Medlem.

1N5A2228

Senaste nytt från styrelsen!

Med anledning av rekommendationer om avstånd och beslut om antalet personer som får samlas till offentliga aktiviteter beslutade styrelsen vid styrelsemöte 21 april att ställa in det medlemsmöte som var planerat att genomföras 28 maj. SBK har beslutat att lokalklubbar kan avstå från ett av de tre möten som enligt stadgar ska genomföras. Det innebär självklart att vi missar det tillfället att informera och diskutera olika frågor. Men om det finns några frågor om vad det än är så kontaktar man mig eller Aase Tronstad (sekreterare) i det fall det är något som styrelsen bör ta ställning till, kommunicera eller på annat sätt hantera.

Andra beslut fattade vid styrelsemötet den 21 april är:

-     Vi kommer hantera gräsklippning genom att anlita en extern ”klippare” i stället för att köpa in en ny gräsklippare. Detta kommer testas under en period. Lollo Åkerblad samordnar klippbehov.

-     En snickare ska inkomma med offert på byte av hängränna mot bilplatsen och delar av fasadpanel ska bytas på långsidan mot planerna.

-     Det kommer inte finnas vattendunkar på klubben ett tag framöver. Detta för att dels nya dunkar behöver köpas in, och för att tillfälligt minska användandet av köket av smittskyddsskäl.

-     Datum för inplanerade medlemsmöten är 22 oktober och årsmöte 20 februari 2021.

 

Med vänlig hälsning

Susanne Vikström /ordförande, och övriga i styrelsen

SENASTE NYTT!

UPPDATERAT 20-08-24

Glöm inte att kika i kalendern, där uppdaters klubbens aktiviteter kontinuerligt.

Kurser för hösten ligger nu ute under kursverksameht

Den 10 oktober går skott-träning över från tisdagar till lördagar. Samling är då kl 12.15. Mer info under fliken "träning/skott-träning" och på anslagstavlan inne i klubbstugan.

Öppna tisdagsträningen äger rum kl 19.00. Ytterligare information under fliken "träning/öppen träning" och klubbens anslagstavla.

Höstens lydnads/bruksträning startar 22/8. Linda kommer under hösten löpande bjuda in till träning i lydnads/bruks-träning genom i fb-grupp "Mälarö brukshundklubb". Träningen äger rum varannan lördag under hösten med något undantag.

 

Under fliken protokoll finns det dokument och bilagor från styrelsen.

Man ansöker digitalt om medlemskap på denna adress: http://www.brukshundklubben.se/bli-medlem. Läs mer om dom olika medlemskapen under samma flik "Bli medlem"

 

Mälarö BK:s sponsorer

banner-fourfriends-hund

  mälarö    städ

Mälarö BK:s swish nummer

Mälarö Brukshundsklubb

Swish nr: 123 464 2195 vid köp i kafeterian.

Märk köpet med "kafeterian"

aaf37d3d-86dd-43f0-ae4e-9e99e16989194

Bildspel

Samarbetspartner

images

 

 

Om du är medlem i MALKK behöver du inte lösa medlemskap i MBK för att gå kurs. Medlem i MBK kan gå kurs hos MALKK utan behöva lösa medlemskap.

Medlemsansökan

banner_bli-medlem_476x295pxl