Pingstläger 2019

Tors-fred 9–1700

Lör-sön 9–1300

Max 6 delatgare

Detta är en kurs/träning för dom som kommit en bit på väg. Typ appell lägre klass eller har gått kurs innan eller träningsgrupp. Dvs hunden kan grunden och föraren kan figga hyfsat!

Det kommer vara en instruktör (Helene Sälgström) med torsdag och fredag och sen egen träning.

Efter söket så kan man välja på att gå en:

Nybörjar rallylydnad kurs torsdag -söndag

Max 6 deltagare

Tor-fre 1800–2100 med instruktör Carina Dahl.

Lör-sön 1400–1700 med instruktör Carina Dahl.

Där går vi igenom grunderna och alla skyltar. Hunden måste ha gått nån kurs innan och kunna följa godis i handen och sitt namn.

Eller så kan man vara med i en träningsgrupp

Tor- fre 1800-

Lör-sönd 1300–1600

Max 6 deltagare

Där hjälpas man åt med att kommendera varandra i lydnad eller brukslydnad. Man måste själv veta vad och hur man ska göra med sin egen hund. Lite som tävling. Ingen instruktör!

På klubben finns det 2 hus. En huvudbyggnad med 2 rum och 4 sängar och en ”stuga” med 5 rum och 10 sängar. Dvs alla måste dela rum.

Det går även bra att ta med sig husvagn. Det finns elkontakter.

Huvudbyggnaden har toaletter, duschar, bastu, kök och stort allrum.

I stugan finns inget vatten men kylskåp.

Sök: 800 kr

Lydnad: 100 kr

Rally: 700 kr

Boende och mat: 1725 kr

På anmälan skrivs vad man vill göra, rum eller husvagn och om man vill äta specialkost. Alla måste betala för boende och mat.

Medlemskap i Mälarö BK krävs. Anmälan och betalning via hemsidan

Sista anmälningsdag 6/5

Först till kvarn!!

Anmälan till Pingstläger 2019

Anmälan till Mälarö BK:s Pingstläger.

Medlemsskap i Mälarö BK krävs.

Är du inte medlem, så registrerar du ditt medlemskap genom att klicka på bilden banner_bli-medlem_476x295pxl

Kryssa i rutorna nedan om du tänkt bo i husvagn eller rum på Strängnäs BK. Om du vill vara med i söket, rallylydnad eller lydnad. Glöm inte kryssa i om du har specialkost.