Flexibelt kursschema

Tänk på att kursschemat är flexibelt och ändras löpande.
Om du inte hittar den kurs du letar efter i schemat kan du önska kurs under
kurser – Önskemål på kurs

Vi samarbetar med

Kursinformation

Allmän information

Samtliga kurser hålls av instruktörer som arbetar enligt SBK:s dressyrpolicy. Alla kurser drivs i samarbete med Studiefrämjandet på Mälaröarna.

För att gå kurs måste du vara medlem i Mälarö BK. Observera att medlemskapet är personligt. Det räcker alltså inte att någon annan i familjen redan är medlem. Om du inte är medlem ska medlemsavgift betalas in samtidigt som kursavgift.

Om du är medlem i Sveriges Hundungdom (SHU) eller Munsö Adelsö Lokala Kennelklubb ( MALKK )behöver du inte lösa nytt medlemsskap i MBK för att gå kurs. Är du under 15 år bör du ha en vuxen med dig, åtminstone vid de första kurstillfällena.

Tänk på att kurserna alltid hålls utomhus till stor del. Det är därför viktigt att man klär sig efter väder. En blöt och kall förare är ingen rolig förare! Ta alltid med dig extra gott godis, roligaste leksaken och vanligt koppel till hunden. Ta även med vatten, då varmt väder och mycket godis gör att hunden blir törstig.

För att få vara med på kurs måste hunden vara vaccinerad!

Några kurser är uppmärkta med ”vv”, detta innebär att kurstillfällena är varannan vecka)

Anmälan till kurser
För att gå på kurs gör du så här:

Anmäl dig alltid via hemsidan. Anmäl dig endast till kurser som finns utannonserade med startdatum. VIKTIGT! Kontrollera noga att du uppger rätt mailadress. All information från oss kommer att skickas till den mailadressen du angivit.

Inom en vecka kommer ett svarsmail från HUS med allmän information.

För att vara garanterad plats på din valda kurs – betala in kursavgiften inom 2 veckor efter att du fått ditt svarsmail. Till många av våra kurser har vi reserver som gärna vill gå, och är inte avgiften betald kan det hända att de får platsen istället.

Ca 2 veckor innan kursstart kommer en kurskallelse via mail med mer information om din kurs.

Har du frågor om våra kurser är du välkommen att kontakta vårt kurskansli:
E-post: kurs@malarobk.se