Dags att anmäla till vårens kurser!

Hej alla!

Glöm inte att anmäla er till vårens kurser. Flera av dem börjar nu bli fulla, så anmäl i god tid för att säkra en plats.  

Ta hand om er! 

Vårens kurser!

Nu är vårens kursprogram klart!

Vårens kursverksamhet kommer att dra igång i mars 2021, under förutsättning att myndigheternas och SBK:s rekommendationer medger det. Klicka på fliken ”Kursverksamhet” och därefter ”Kursbeskrivningar vår 2021” så ser du vilka kurser som planeras.

 

Kurserna kommer att hållas uteslutande utomhus och med max 6 deltagare. För samtliga kurser gäller att endast en person får delta per hund, dvs. inga familjemedlemmar eller andra åskådare får vara med. Självklart håller vi avstånd till varandra under kurserna och vi stannar hemma om vi är förkylda.


1N5A4504_4

Ny e-post

Ny e-post adress för kursfrågor

 

Efter nyår blir det lite ändringar gällande MBK:s kurskansli. Efter lång och väl uträttad tjänst har Madde Rönnholm avsagt sig uppdraget i kurskansliet. Från den 1 januari kommer istället Lindha Wiström af Bjur och Aase Tronstad att ha hand om kurskansliet. Från det datumet ska också alla kursrelaterade frågor skickas till kurskansli@malarobk.se 

 
Den tidigare använda kursadressen kommer inte längre att vara i bruk.

Tävlingsresultat 2020

Rapportera tävlingsresultat senast den 8 januari 2021!

Nu börjar tävlingsåret närma sig sitt slut och der är hög tid för alla MBKare att föra in sina resultat på hemsidan under fliken "Resultat för klubbens medlemmar".

Alla resultat som är införda senast den 8 januari kommer med i sammanställningen som görs inför årsmötet i februari. Vid årsmötet kommer bästa ekipage att utses i olika tävlingsgrenar och olika klasser. Se till att dina resultat kommer med i sammanställningen.

 

Människans bästa vän

2020-11-22 Information och beslut om Corona

Inom kort kommer MBK att erbjuda privatlektioner i vardagslydnad (inklusive valp) och tävlingslydnad. Mer information kommer inom kort.

SENASTE NYTT!

UPPDATERAT 20-11-20

Glöm inte att kika i kalendern, där uppdaters klubbens aktiviteter kontinuerligt.

Under fliken protokoll finns det dokument och bilagor från styrelsen. Medlemsmöte ägde rum den 25 oktober. Även detta protokoll finns för påseende.

Man ansöker digitalt om medlemskap på denna adress: http://www.brukshundklubben.se/bli-medlem. Läs mer om dom olika medlemskapen under samma flik "Bli medlem"

 

Mälarö BK:s sponsorer

banner-fourfriends-hund

  mälarö    städ

Mälarö BK:s swish nummer

Mälarö Brukshundsklubb

Swish nr: 123 464 2195 vid köp i kafeterian.

Märk köpet med "kafeterian"

aaf37d3d-86dd-43f0-ae4e-9e99e16989194

Bildspel

Samarbetspartner

images

 

 

Om du är medlem i MALKK behöver du inte lösa medlemskap i MBK för att gå kurs. Medlem i MBK kan gå kurs hos MALKK utan behöva lösa medlemskap.

Medlemsansökan

banner_bli-medlem_476x295pxl